Stroga pravila: Muž i žena ne smiju spavati zajedno

"Diskriminirani smo zato što smo heteroseksualci", uskliknuo je Russell Mark, 48-godišnji australski olimpijac u streljaštvu, optuživši nacionalni olimpijski odbor.

17.7.2012.
13:02
VOYO logo

Podloga za izjavu zabrana je dijeljenja olimpijskog kreveta s njegovom suprugom, 32-godišnjom Lauryn Mark, koja je također australska olimpijka u streljaštvu. Iako su u istoj reprezentaciji i premda su oženjeni, zbog spolne segregacije u olimpijskom selu neće moći biti u zajedničkom smještaju.

Australski su mediji zaključili da je razlog zabrani boravka bračnom paru u zajedničkoj sobi u provokativnoj fotoseansi atraktivne gospođe Mark u nedavnom izdanju australskog magazina za muškarce, u kojem je pozirala u kupaćem kostimu s australskim nacionalnim bojama i svojom trap-puškom preko ramena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik AOC-a Mike Tancred odbacio je glasine.

"Russell bi morao uzeti u obzir potrebe ostalih reprezentativaca i reprezentativki. Ako ih spojimo, onda će pet ostalih streljačica morati koristiti istu kupaonicu, što će definitivno ometati njihovu koncentraciju. Russell i Lauryn dobro znaju da olimpijski smještaj nije luksuzan i da nema slobodnih soba na bacanje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo