silovao kućnu pomoćnicu / Ruski borac i brat legendarnog Fedora Emelianenka osuđen na četiri i pol godine zatvora

Image
Foto: Twitter

Alexander je dio svoje karijere proveo boreći se u Prideu, ali na kraju je popularnost i zanimnje javnosti privukao skandalima te je bio često lice na stranica crne kronike

19.5.2015.
21:30
Twitter
VOYO logo

Alexander Emelianenko osuđen je na sudu u Moskvi na četiri i pol godine zatvora i 50 tisuća rubalja novčane kazne zbog seksualnog zlostavljanja, piše Fight site. 

Mlađi brat Fedora Emelianenka osuđen je zbog seksualnog zlostavljanja 26-godišnje Poline Stepanove iz Moldavije, ali njegovi će se odvjetnici žaliti na presudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sud u Moskvi ga je osudio jer je u ožujku prošle godine u svojoj kući pod prisilom držao kućnu pomočnicu, oduzeo joj putovnicu i prisilio na seksualne odnose.

Tužiteljstvo je odustalo od optužbe za prisilno drogiranje, ali ostale točke optužnice su na kraju dokazane iako Emelianenko i dalje tvrdi da je seksualni odnos bio dobrovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alexander je dio svoje karijere proveo boreći se u Prideu, ali na kraju je popularnost i zanimnje javnosti privukao skandalima te je bio često lice na stranica crne kronike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo