ZNATE LI NA KOJEM JE MJESTU HRVATSKA ZAVRŠILA NA SP-U? / Ozbiljno vam neće biti ugodno kada vidite ovaj podatak

Image

Hrvatska je na kraju neslavno završila svoj put na SP-u, usput je i to usred natjecanja, ostala i bez izbornika Line Červara

25.1.2021.
23:22
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale svjetskog prvenstva u Egiptu nakon što je susretu posljednjeg kola drugog kruga izgubila od Danske sa 26-38 (15-17). Hrvatskoj je za prolaz igrala samo pobjeda, no upisala je težak poraz pa uz Dansku dalje ide i Katar.

Nakon što je neočekivano izgubila od Argentine, hrvatska reprezentacija se našla u teškoj situaciji. Tračak nade se pojavio nakon što je Katar pobijedio Argentinu (26-25) i "Kauboje" ostavio u igri za prolaz. Računica je bila jasna, pobjeda protiv aktualnih svjetskih prvaka osiguravala je prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danska je i prije zadnjeg kola bila sigurno prva, pa je izbornik Nikolaj Jacobsen mogao odmarati udarne snage. Posebice nakon što je dio igrača među kojima je i Mikkel Hansen obolio od crijevne viroze. No, niti to nam nije pomoglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je na kraju neslavno završila svoj put na SP-u, usput je i to usred natjecanja, ostala i bez izbornika Line Červara koji je podnio ostavku, a na koncu i sam pogled na mjesto na kojem je Hrvatska završila izaziva nekakvu nelagodu.

Naime, popularni Kauboji završili su na 15. mjestu Svjetskog prvenstva...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo