Nakon skandala, Hrvatska saznala s kime će igrati na EP-u

U danskom Herningu održan je ždrijeb za Europsko prvenstvo rukometaša. Hrvatska reprezentacija smještena je u skupini D sa Švedskom, Bjelorusijom i Crnom Gorom…

21.6.2013.
19:45
VOYO logo

Ždrijeb je održan na prilično neobičan način budući da su Danci kao domaćini dobili pravo u svaku od skupina smjestiti jednu reprezentaciju po svojoj želji. Unaprijed se tako znalo da će Danska biti u skupini A, Norveška u skupini B, Francuska u skupini C, a Švedska u skupini D.

Izvlačenje kuglica na koncu je izabranike Slavka Goluže smjestilo u skupinu D koja će se igrati u Kopenhagenu. Najopasniji će im suparnici svakako biti Šveđani, četverostruki europski prvaci, ali i aktualni osvajači olimpijskog srebra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini i branitelji naslova Danci su u skupini sa Češkom, Makedonijom i Austrijom. U skupini B su svjetski prvaci Španjolci te Island, Mađarska i Norveška, a najjača je skupina C u kojoj su europski doprvaci Srbi, olimpijski pobjednici Francuzi, te vrlo jaki Poljaci i Rusi.

Europsko prvenstvo održat će se od 14. do 26. siječnja sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina A (Herning): Danska, Češka, Makedonija, Austrija Skupina B (Aalborg): Španjolska, Island, Mađarska, Norveška Skupina C (Aarhus): Srbija, Francuska, Poljska, Rusija Skupina D (Kopenhagen): Hrvatska, Švedska, Bjelorusija, Crna Gora

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo