ZAVRŠNI TURNIR KAUBOJA UOČI SP-A U POREČU: / 'Ciljano smo odabrali te protivnike'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

'HEP Croatia Cup' 2019. u Poreču

2.1.2019.
19:25
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

U sklopu završnih priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu, koje će se od 10. do 27. siječnja održati u Danskoj i Njemačkoj, hrvatska rukometna reprezentacija nastupit će u Poreču na turniru "HEP Croatia Cup" na kojem će odmjeriti snage s reprezentacijama Crne Gore i Italije.

Image
PRVE LOŠE VIJESTI S PRIPREMA KAUBOJA: /

Červar ostao bez desnog krila, odmah pozvao zamjenu

Image
PRVE LOŠE VIJESTI S PRIPREMA KAUBOJA: /

Červar ostao bez desnog krila, odmah pozvao zamjenu

'Ciljano smo odabrali protivnike'

"Ciljano smo odabrali te protivnike. To su zapravo reprezentacije koje ne pripadaju samom vrhu svjetskog i europskog rukometa i neće ih biti na predstojećoj svjetskoj smotri, a opet nam mogu dobro poslužiti za dodatno uigravanje, pogotovo s igračima iz Bundeslige koji su nam se priključili tek u završnoj fazi priprema", izjavio je izbornik hrvatske reprezentacije Lino Červar na konferenciji za novinare održanoj u srijedu u Poreču, dodavši kako je svjestan činjenice da u ovoj fazi priprema ne smije igrače previše opteretiti niti istrošiti pa da onda ne budu pravi kad to bude bilo najpotrebnije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grupa se mora proći

"Crna Gora je reprezentacija koja je uvijek spremna nadmetati se, dok je Italija promijenila rukovodstvo Saveza i počela je ozbiljno raditi, što su potvrdili njihovi juniori plasmanom u A grupu svjetskog rukometa. Talijani su počeli slati svoje perspektivne igrače u Francusku da se tamo dodatno razvijaju i sigurno će nam biti dobar takmac", ustvrdio je Červar koji se zahvalio Gradu Poreču na odličnim uvjetima.

'U Poreču uvijek nađemo svoj spokoj i mir'

"Hotel nudi fantastičnu dvoranu koja je idealna za pripreme, osigurava nam intimu i mogućnost za treniranje bez ikakvih uznemiravanja. U Poreču uvijek nađemo svoj spokoj i mir, što je vrlo bitno pred velika natjecanja", poručio je izbornik Červar napomenuvši kako se hrvatska reprezentacija u više navrata pripremala u Poreču za velika natjecanja s kojih se vraćala s dobrim rezultatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadamo se da će tako biti i ovaj put, premda smo svjesni da neće biti nimalo lako", zaključio je Červar.

Porečki gradonačelnik Loris Peršurić zahvalio se Hrvatskom rukometnom savezu što je prepoznao Poreč kao dobar domaćin i odlučio baš tu dovesti reprezentaciju na pripreme za predstojeće Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija će u Poreču ostati do 8. siječnja kad odlazi za Zagreb, odakle 9. siječnja leti za Muenchen.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo