ZANIMLJIVE REAKCIJE ŠPANJOLSKIH MEDIJA NAKON REMIJA: / Evo što pišu o Hrvatskoj nakon dosta neobične utakmice

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatska je gubila gotovo cijeli susret, a u jednom trenutku čak i šest razlike

22.1.2020.
20:01
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija zaključila je drugi krug europskog prvenstva neodlučenim ishodom protiv Španjolske u Beču 22-22 (11-12) i na koncu je zbog slabije razlike pogodaka osvojila drugo mjesto. Međutim, i prije ove utakmice je osigurala polufinale. Hrvatska je i bez Luke Cindrića ostala neporažena u dvoboju sa Španjolcima u čudnoj utakmici, koju su izabranici Lina Červara okončali serijom 8-2 i imali zadnji šut za pobjedu, ali je Duvnjak promašio.

Hrvatska je gubila gotovo cijeli susret, a u jednom trenutku čak i šest razlike, da bi se na kraju igrači čudesno vratili i izborili remi. Zanimljivo je bilo pogledati i što pišu najugledniji španjolski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

22.01.2020., Wiener Stadthalle, Bec, Austrija - Europsko rukometno prvenstvo, skupina 1, 4. kolo, Hrvatska - Spanjolska. Ilija Brozovic, Domagoj Duvnjak Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

"Španjolska je na kraju morala braniti remi i osvojila je prvo mjesto u skupini", piše Marca, a AS, recimo, naglašava kako su u završnici bili dosta loši. "Španjolska je u posljednjih 12 minuta zabila samo jedan gol. Unatoč slaboj završnici utakmice, ispunila je svoj cilj. Španjolska je prva u skupini", pišu dva najistaknutija medija u Španjolskoj.

RTVE donosi više servisnu informaciju... "Španjolska i Hrvatska odigrale neriješeno u susretu momčadi koje su već ranije izborile polufinale. Sada čekaju protivnika u susretu između Norveške i Slovenije", navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok Mundo Deportivo naglašava baš onaj propust od šest golova prednosti. "Španjolska je dominirala u drugom poluvremenu, vodila šest razlike, ali na kraju je mogla izgubiti. Srećom, to se nije dogodilo", piše Mundo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo