Liga za prvaka / Zagrebaši se nakon Vardara iskalili na Spačvi: Mandić najraspucaniji u redovima PPD-a

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Zagreb je na vrhu ljestvice Lige za prvaka s tri pobjede u tri utakmice, a iza njega je Nexe koji također ima savršen učinak

26.3.2019.
21:30
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Još jedno kolo hrvatske Lige za prvaka i još jedna uvjerljiva pobjeda PPD Zagreba. Tako bi se najkraće mogla sažeti utakmica u kojoj je momčad Branka Tamšea deklasirala Spačvu iz Vinkovaca rezultatom 34:21.

Nakon razočaravajućeg poraza koje im je Vardar priuštio u osmini finala Lige prvaka, Zagrepčani su bijes iskalili na Vinkovčanima kojima je ovo treći poraz u tri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji je u redovima PPD Zagreba bio David Mandić koji je utrpao osam komada, a nije tako loš bio ni Ivan Sršen koji je zabio šest golova. Uth Kastelic bio je siguran na vratima Zagreba s 11 obrana.

Ipak, vratar Spačve Ivan Ereš imao je jednu obranu više od njega, a Marko Vignjević bio je najbolji strijelac sa šest zabijenih pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb je na vrhu ljestvice Lige za prvaka s tri pobjede u tri utakmice, a iza njega je Nexe koji također ima savršen učinak, no utakmicu manje.

Pred rukometašima PPD Zagreba uzvratni je dvoboj osmine finala Lige prvaka u kojemu će u subotu, 30. ožujka odmjeriti snage sa skopskim Vardarom. Dvoboj hrvatskog i makedonskog prvaka na rasporedu je u 19.30 sati u sportskoj dvorani Jane Sandanski u Skopju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liga za prvaka, 3. kolo

PPD Zagreb – Spačva Vinkovci 34:21

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PPD Zagreb: Ristanović, Kastelic 11 obrana; Mrakovčić, Božić Pavletić 5, Kontrec 1, Burić 2, Sršen 6, Horvat 5, Potočnik 1, Jotić, Ravnić 1, Mandić 8, Hrstić 2, Bičanić, Vlah 3, Vekić

Spačva Vinkovci: Stojanović, Pašagić, Ereš 12 obrana; Jurić 2, Maroš, Liščić, Mažurana 1, Nađ, Vignjević 6, Šaravanja 1, Vukušić, Raguž 3, Mihaljević 1, Smojver Domagoj 1, Bolanča 3, Smojver Dominik 3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo