Zagrebaši preokretom do pobjede u derbiju

Rukometaši Croatia osiguranja Zagreb pobijedili su u derbiju Regionalne SEHA lige šabačku Metaloplasitku sa 28:27.

9.11.2011.
0:51
VOYO logo

Zagrebaši su počeli utakmicu bez reprezentativaca (Šego, Balić, Kopljar, Horvat, Marić, Gojun) koji su se s turnira u Srbiji vratili u ponedjeljak u šest ujutro.

"Bez njih nismo mogli ništa napraviti protiv razigranih gostiju. Još mi se u prvom poluvremenu ozlijedio Tonči Valčić. Kada sam uveo najbolje onda smo ih prestili, vodili sa dva, tri razlike da bi u završnici utakmice morali spašavati bodove", istaknuo je Obrvan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodila je Metaloplastika sa 27:26, a onda je Horvat izjednačio, a Kopljar donio pobjedu. Imao je Zagreb posljednji napad i igrača više, ali nisu uspjeli ni šutirati.

"Metaloplastika je vodeća momčad srpske lige, imaju sjajnog razigravača Luku Mitrovića, reprezentativca. Njihovi vratari obranili su puno više lopti nego moji. Sve u svemu moram biti zadovoljan", rekao je trener Zagrebaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u nedjelju novi derbi SEHA lige. Zagrebaši će gostovati u Skopju kod Metalurga, našeg trenera Line Červara.

"To neće biti samo utakmica za bodove već i za prestiž", kazao je Obrvan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to utakmica nekadašnjih klupskih prvaka Europe. Metaloplastika je sa Vujovićem, Portnerom, Isakovićem, Kuzmanovskim, Bašićem i ostalim gospodarila europskim parkletima osamdesetih godina, a Zagrebaši sa Tomljanovićem, Gudeljem, Pucom, Ćavarom, Jelčićem i drugima devedesetih.

"Je, utakmica nas je podsjetila na te slavne dane. I moram reći da uzbudljivosti nije nedostajalo. Gosti su vrlo lako mogli pobijediti", zaključio je trener CO Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo