ZAGREBAŠI POBJEDOM ZAKLJUČILI PRVI DIO NATJECANJA: / Gubili i pet golova razlike, ali ipak uspjeli preokrenuti

Image
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL

Već od ranije se zna da će na završnom turniru, koji će se održati od 13. do 15. travnja u Skoplju, sudjelovati Vardar, PPD Zagreb, Meškov Brest i Celje Pivovarna Laško

17.3.2018.
22:29
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

U utakmici posljednjeg, 18. kola regionalne rukometne SEHA lige PPD Zagreb je u subotu na domaćem terenu protiv bjeloruskog Meškova iz Bresta slavio sa 27-24 (11-13).

Rukometaši Zagreba loše su odigrali prvo poluvrijeme, pa su u dva navrata gubili sa pet golova razlike. No, u nastavku igrači Zagreba su zaigrali puno bolje, a prijelomni trenutak dogodio se u razdoblju od 41. do 43. minute. Tada je Zagreb otišao na tri gola viška (19-16) i do kraja susreta više nije ispuštao prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Zagreba Igor Vori zabio je pet, a Zlatko Horvat i Leon Šušnja po četiri gola. U ekipi Meškova Aleh Astrašapkin upisao je šest, a Andrej Jaščanka pet pogodaka, dok je hrvatski vratar Ivan Pešić skupio 11 obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već od ranije se zna da će na završnom turniru, koji će se održati od 13. do 15. travnja u Skoplju, sudjelovati Vardar, PPD Zagreb, Meškov Brest i Celje Pivovarna Laško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo