rukometni spektakl / Zagrebačka Arena rasprodana za dvoboj s PSG-om, Vujović hrabar: 'Nemamo se čega bojati!'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Iz kluba su uputili apel na sve ljubitelje rukometa koji imaju vaučere da ne dolaze na blagajne Arene Zagreb jer ih neće moći zamijeniti za ulaznicu i neće im moći osigurati ulaz na utakmicu

8.2.2016.
20:58
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Iz hrvatskog rukometnog prvaka PPD Zagreba u ponedjeljak su objavili kako je svih 15.200 ulaznica za utakmicu 11. kola skupine A Lige prvaka protiv Paris SG-a, koja će se igrati u srijedu u zagrebačkoj Areni (18.45 sati) prodano ili podijeljeno već dva dana prije dvoboja.

Ulaznice za donji sektor Arene su se prodavale, dok su one za gornji sektor podijeljene.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz kluba su uputili apel na sve ljubitelje rukometa koji imaju vaučere da ne dolaze na blagajne Arene Zagreb jer ih neće moći zamijeniti za ulaznicu i neće im moći osigurati ulaz na utakmicu.

Vujović: 'Pred 16.000 domaćih navijača se nemamo koga bojati!'

"Pred nama je izuzetno teška utakmica protiv ekipe koja spada u dva ili tri glavna favorita za osvajanje Lige prvaka. Pariz je sjajna ekipa, dobro pokrivena na svim pozicijama i mislim da je suvišno trošiti riječi o tome otkuda prijeti opasnost u momčadi u kojoj igraju Karabatić, Hansen, Narcisse, Abalo, Vori ili Omeyer. Naša je šansa u nama samima. Mi nemamo to pravo da se nekoga bojimo pred 16 tisuća naših navijača, dapače naša je obveza da pred našom publikom pokažemo da smo prava ekipa i da pokušamo kreirati još jedan veliki rezultat", rekao je trener Zagreba Veselin Vujović koji smatra da u momčadi ima nekoliko nepoznanica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su u prvom redu spremnost Stipe Mandalinića i Josipa Valčića iza kojih su duge i teške ozljede, odnosno ove četvorice hrvatskih reprezentativaca i Makedonca Velka Markoskog koji su nam se zadnji priključili zbog Europskog prvenstva u Poljskoj.

Ukratko, mi utakmicu možemo dobiti samo ako izađemo na teren da ju dobijemo. Ako uđemo u utakmicu s mišlju da trebamo odigrati fino i pružiti dostojan otpor onda nam se ne piše dobro. Od prve minute moramo nastupiti drsko i bezobrazno, ući u svaki duel s njima i pokazati im da se u Zagreb ne dolazi na izlet. Moramo Parizu jasno dati do znanja da ako žele pobjedu moraju za nju dobro krvariti", kazao je Vujović koji smatra da jedino u takvim uvjetima i s takvim stavom i uz pomoć 16 tisuća ljudi s tribina može dobiti utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S druge strane ako ne mislimo muški ulaziti u prekršaje, ako se mislimo prepasti Omeyera i Karabatića onda smo svoju priču završili prije nego li je ona uopće i počela", smatra Vujović.

"Dopustite mi da na početku čestitam svojim suigračima koji su se iz Poljske vratili s brončanom medaljom. Proveo sam s njima veći dio pripremama i zato znam iz prve ruke koliko su se odricali, koliko su sanjali da naprave veliki rezultat i na kraju su apsolutno zasluženo i došli kući kao pobjednici", rekao je vratar Filip Ivić izražavajući zadovoljstvo što su nekoliko dana prije utakmice s PSG-om prodane gotovo sve ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nama igračima zvone telefoni po cijeli dan i svaki od nas da ima još sto ulaznica viška mislim da bi ih vrlo lako podijelio. Vjerujem da ćemo uz pomoć navijača odigrati na vrhunskom nivou i da nitko neće požaliti što je došao na našu utakmicu. Pariz spada u top pet ekipa svjetskog rukometa, ali bez obzira na veliki respekt koji imamo prema njima siguran sam da ćemo odigrati pravu utakmicu, da ćemo biti borbeni kako je to trener i naglasio i da na koncu nikoga nećemo razočarati" naglasio je pouzdani vratar PPD-a Zagreba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo