ZAGREB TRESE EUFORIJA: / 'Dao bih deset godina života da pobijedimo u subotu'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Trener rukometaša PPD Zagreba Veselin Vujović u svome je stilu poručio kako bi dao deset godina života da njegova momčad pobijedi PSG u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

21.4.2016.
14:46
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

"Možda se malo previše razbacujem godinama, ali dao bih deset godina života da se mogu vratiti i odigrati. Možda bismo onda lakše pobijedili", dodao je Vujović čija je momčad ove sezone dvaput izgubila od Parižana u grupnoj fazi natjecanja.

'Pitanje života i smrti'

"Ova utakmica ne dolazi u idealno vrijeme za moju momčad. U blagom smo padu forme, a zbog ozljeda i reprezentativne stanke, ekipa se raštimala. Ne možemo računati na Šebetića i Obranovića, a ozlijedio se i Pavlović, tako da je pitanje koliko će nam moći pomoći. Šebetić je važan igrač, ali momak koji ne voli riskirati i ugroziti zdravlje. Liječnici kažu da ne može pogoršati ozljedu i meni bi bilo logično da igra. No, on pazi na zdravlje, što ja poštujem", rekao je Vujović kojem su već dulje vrijeme izvan pogona i Stepančić i Šandrk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Veselin Vujović

Skupa momčad PSG-a prepuna je zvijezda, od Omeyera, preko Karabatića i Hansena, do našeg Igora Vorija. Unatoč tome, trener PPD-a nije pesimist.

"Nema šanse da plačem ili budem negativan. Koga nema, bez njega se mora. I ne tražite od mene da budem realan. Kako mogu uvjeriti vas ili publiku da možemo pobijediti, ako kažem da je Pariz bolji na svim pozicijama. Moramo graničiti s fanatizmom, igrati bez kočnice, shvatiti ovo kao pitanje života i smrti, u sportskom smislu", istaknuo je Vujović kojeg raduje što će Arena opet biti puna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Godi nam euforija'

"Imamo dobar ambijent, optimizam temeljimo na punoj Areni. Sigurno ćemo se boriti, izgarati do posljednjeg zvižduka. Svaki poraz do dva gola razlike možemo nadoknaditi u uzvratu. To smo već pokazali. Godi nam euforija i bilo bi šteta, kad smo došli tako blizu, da se ne plasiramo na završni turnir u Köln", zaključio je Zagrebov trener.

Spomenimo za kraj da je uzvrat protiv momčadi koju vodi hrvatski stručnjak Zvonimir Serdarušić na rasporedu 1. svibnja u 17 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo