Zagreb na rubu senzacije, Drago Ćosić vrištao od oduševljenja!

Mladi rukometaši Zagreba još su jednom pokazali da je pred njima velika budućnost. Golužina momčad je 5.

15.11.2012.
21:04
VOYO logo

Rukometaši njemačkog Bundesligaša imali su i do pet pogodaka prednosti na početku susreta protiv pomalo prestrašenih zagrebaša, no tada trener Slavko Goluža vuče dva sjajna poteza kojima se Zagreb vraća u igru. Umjesto Ivića i Tončija Valčića ulaze Mario Kelentrić i Josip Valčić, te igra Zagreba postaje za nekoliko nijansi bolja.

Do poluvremena Golužini rukometaši u potpunosti okreću rezultat u svoju korist, ali na predah umjesto sa +2, odlaze s +1 zbog pogotka poljaka Jaszke u posljednjim sekundama. Sjajno je Zagreb igrao i u nastavku sve do otprilike 48. minute kada Füchse ponovno prelazi u vodstvo (23-22). Zagrebaši su se još jednom sjajno vratili preko Mandalinića, Horvata i Batinovića, te svega nekoliko minuta prije kraja poveli 27-26.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, do posljednjeg zvuka sirene, Zagreb ne zabija više ni pogotka, dok Nijemci zabijaju tri, te sretno i spretno upisuju vrijednu pobjedu i dva boda. Recimo i da je u situaciji kada je Füchse poveo 28:27 Zagreb dobio igrača više, međutim David Špiler radi prekršaj u napadu za izjednačenje, a nedugo nakon toga Romero zabija svoj osmi pogodak za konačnih 29-27.

Treba reći da su mlađahni momci Slavka Goluže odigrali još jednu sjajnu utakmicu, a koliko je napeto bilo, najbolje opisuju urlici HTV-ovog komentatora Drage Ćosića, koji je ponovno briljirao sa svojim poznatim vriskovima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taaaako jeeee! Neeeee! Dragoo, šutiiii jednom!", bila je jedna od najjačih provala u trenutku kad je Kelentrić Nijemcima zamalo obranio treći sedmerac zaredom, ali se lopta jedva, nažalost, ušuljala u mrežu.

U drugom susretu skupine bjeloruski Dinamo slavio je u Minsku protiv švicarskog Kadettena s uvjerljivih 33-23, a naš Marko Mamić postigao je jedan pogodak u gostujućim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da je u skupini B Atletico Madrid slavio u Rumunjskoj kod Constante s 28-23. Jakov Gojun nije se upisivao u listu strijelaca kod španjolskog sastava, dok Ivana Balića u istome nije ni bilo.

Rukometna Liga prvaka, 5. kolo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina D Füchse Berlin - Zagreb CO 29-27 Dinamo Minsk - Kadetten 33-23

Redoslijed: 1. Barcelona 8, 2. Füchse Berlin 8 (+1), 3. Dinamo Minsk 5 (+1), 4. Zagreb CO 3 (+1), 5. Szeged 2, 6. Kadetten 2 (+1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina B Constanta - Atletico Madrid 23-28

Redoslijed: 1. Veszprem 4-0, 2. Kiel 6, 3. Atletico Madrid 4 (+1), 4. Savehof 4, 5. Pivovarna Laško 2, 6. Constanta 2 (+1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo