ZAGREB HORVATU PONUDIO DOŽIVOTNI UGOVOR, ALI ZLAJO JE NEODLUČAN: / 'U ovom trenutku, dali smo mu najbolju moguću ponudu'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

"U ovom je trenutku važna samo nedjeljna utakmica s Kristianstadom, sve ostalo može pričekati", rekao je Horvat

1.3.2018.
17:11
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U PPD Zagrebu svi su okrenuti prema ključnoj utakmici dosadašnjeg dijela sezone - susretu sa švedskim Kristianstadom u nedjelju u Areni Zagreb od 17 sati. Utakmica je to koju Zagrebaši moraju dobiti jer pobjeda im osigurava nastavak natjecanja u Ligi prvaka.

No taj je susret nekako pao u drugi plan, a razlog je Zlatko Horvat - desno krilo momčadi koje je u klubu već 24 godine. Prije par dana pojavila se vijest kako hrvatski prvak nema dovoljno sredstava za produljenje ugovora s jednim od najboljih igrača momčadi, ali i legendom kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne možemo parirati konkurentima iz Lige prvaka'

Ali kako prenosti Tportal, istina je ipak nešto drugačija:

"Situacija je sljedeća - Zlatku Horvatu ponuđen je ugovor dvije plus jedna godina, te mu je po završetku karijere ponuđen posao u klubu. Mislimo da je naša ponuda korektna, stvarno želimo našeg kapetana Zlatka Horvata zadržati u klubu. Dali smo mu najbolju moguću ponudu koju smo u ovom trenutku mogli. Realnost je takva da ne možemo parirati ugovorima koje nude naši konkurenti iz Lige prvaka. Pa jedna Wisla ima dva ili tri puta veći budžet od nas...", rekao je Božidar Jović, glavni menadžer kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, iznosi nisu otkriveni, a kapetan Horvat poprilično je neodlučan u vezi cijele situacije:

"Morate me razumjeti, ne želim sada o tome. U pregovorima sam... U ovom je trenutku važna samo nedjeljna utakmica s Kristianstadom, sve ostalo može pričekati", rekao je Zlajo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PPD Zagreb teško je zamisliti bez Zlatka Horvata, ali što će biti njegova konačna odluka i hoće li se uspjeti dogovoriti s klubom, saznat ćemo tek poslije Kristianstada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo