ZAGREB ČEKA SPEKTAKULARNI OBRAČUN: / Vječni hrvatski prvak igrat će vrući sraz protiv slovenskog rivala za osminu finala

Image

U susretu 13. kola B skupine Lige prvaka rukometaši Celja Pivovarne Laško su pobijedili Rhein-Neckar Lowen 37-31 (20-13) i za plasman u osminu finala borit će se 9.

2.3.2017.
23:25
VOYO logo

Slovenski sastav je odigrao sjajnu utakmicu i nakon nedavne pobjede protiv europskog prvaka Kielcea, dobio je i njemačkog prvaka. Ovom pobjedom Celje PL je načinilo veliki korak prema plasmanu u osminu finala, a o putniku u drugi krug odlučivat će zagrebački ogled 9. ožujka.

Hrvatskog prvaka u subotu očekuje gostovanje kod Pick Szegeda

Slovenski sastav je u prvom susretu bio bolji od PPD Zagreba 30-28, a trenutačno ima i dva boda više. Međutim, hrvatskog prvaka u subotu još očekuje gostovanje kod Pick Szegeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celje PL je u 18. minuti povelo s pet golova razlike (14-9) i nakon toga više nije ispuštalo prednost. Na poluvremenu je bilo velikih plus sedam (20-13), a na koncu šest golova prednosti (37-31).

Borut Mačkovšek najefikasniji

Kod domaćina najefikasniji su bili Borut Mačkovšek s devet golova, te Miha Zarabec i Blaž Janc sa po osam pogodaka. Hrvatski rukometaš Kristijan Bečiri zabio je jedan pogodak. U njemačkim redovima najefikasniji su bili Mads Larsen sa šest, te Gudojn Sigurdsson s pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostala tri susreta iz ove skupine na rasporedu su u subotu, a sastaju se Pick Szeged - PPD Zagreb, Kristianstad - Kielce, te Meškov - Vardar. Na ljestvici vodi Vardar sa 18 bodova, RN Lowen je drugi sa 17 bodova, Kielce na trećem mjestu ima 16, Pick Szeged je četvrti sa 13 bodova, a Meškov na petom mjestu ima 12 bodova. Slijede Celje PL (9), PPD Zagreb (7) i Kristianstad (6).


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo