ZABIO 11 GOLOVA I POSLAO SVIMA JASNU PORUKU: / Riječi junaka susreta razgalit će maštu hrvatskih navijača

Image
Foto: AFP

'Sad idemo po ono najvažnije - da prenesemo četiri boda u drugi krug'

16.1.2019.
20:25
AFP
VOYO logo

Pobjedom protiv Bahreina, a bilo je 32-20, hrvatska rukometna reprezentacija zadržala je savršeni niz na Svjetskom prvenstvu. Nakon četiri odigrane utakmice Kauboji imaju maksimalan broj bodova na kontu i okreću se sad puno težem ispitu – već sutra igraju protiv Španjolske.

Igračem utakmice protiv Bahreina proglašen je Manuel Štrlek koji je za RTL prokomentirao novi uspjeh. Strijelac jedanaest pogodaka je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po pobjedu

"Sva sreća da se nitko nije ozlijedio. Treba čestitati dečkima jer smo u ove četiri utakmice odigrali jako dobar rukomet. Sad idemo po ono najvažnije - da prenesemo četiri boda u drugi krug. Bit će teška utakmica. Španjolci su jedna iskusna ekipa, ali mislim da ih možemo pobijediti."

Image
IZBORNIK PROKOMENTIRAO POBJEDU: /

Červar kaže da je prvi cilj ostvaren, a za podvig najavljuje rovovsku bitku

Image
IZBORNIK PROKOMENTIRAO POBJEDU: /

Červar kaže da je prvi cilj ostvaren, a za podvig najavljuje rovovsku bitku

"Španjolska igra dobru obranu i krade puno lopti. Njihovi protivnici uvijek imaju puno grešaka i oni to dobro koriste. Oni imaju možda najbolju tranziciju sad na svijetu i moramo paziti da ne promašujemo puno šuteva te da ne radimo tehničke pogreške."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atmosfera za pohvalu

Budući da je izbornik Lino Červar odmorio neke igrače, umor se u toj utakmici ne bi trebao osjetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKA-BAHREIN 32-20: Kauboji očekivano pregazili nedoraslog suparnika, Červar odmarao glavne igrače

"Sigurno je da se umorite nakon 60 minuta, ali svi smo mi navikli na ovakav tempo. Imamo iza sebe puno teških utakmica, mislim da je minutaža dobro raspoređena i da ne bi trebalo biti s tim problema", kazao je Štrlek te pohvalio atmosferu u momčadi, ali i onu na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod nas je atmosfera uvijek odlična. Naravno da vjerujemo u pobjedu. Imamo jako veliko samopouzdanje, dobra smo klapa i vjerujem da možemo napraviti puno velikih stvari na ovom prvenstvu. Čestitao bih našim navijačima jer su bili u velikom broju na našim utakmicama i nosili su nas do pobjeda. Nadam se da će tako biti i protiv Španjolske, ako ne i još jače navijanje."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo