ZA CINDRIĆA JE PRVENSTVO ZAVRŠENO: / 'Pokušao sam, ali me bol spriječila. Nažalost, postalo je pravilo da se netko od nas ozlijedi'

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih hrvatskih rukometaša ne može nastaviti natjecanje

21.1.2019.
13:30
AFP
VOYO logo

Zbog ozljede aduktora, druge u samo tjedan dana, za jednog od najboljih hrvatskih rukometaša Luku Cindrića Svjetsko prvenstvo je završeno, a za drugu utakmicu u Kölnu protiv Njemačke prijavljen je pivot slovenskog Celja Kristian Bećiri. Cindrić je zbog ozljede zadnje lože propustio utakmice s Makedonijom i Bahreinom, malo je igrao u susretu sa Španjolskom, a početkom utakmice s Brazilom u Koelnu ozlijedio je aduktor.

"Nažalost, za mene je ovo prvenstvo gotovo. Imao sam u zadnjih par dana dvije neugodne ozljede, prvo zadnja loža uoči Makedonije, a protiv Brazila sam ozlijedio aduktor. Pokušao sam igrati, ali me bol spriječila da dam svoj maksimum. Nažalost, to je postalo pravilo da se neko od nas uvijek ozlijedi na velikom natjecanju, isto se dogodilo Duvnjaku lani na EURU u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru sa stručnim stožerom, mislim da je moj odlazak najbolje rješenje i red je da dobije šansu igrati neko drugi. Reprezentaciji želim da ostvare svoje ciljeve na ovom prvenstvu", kazao je srednji vanski Kielcea Cindrić, koji je bio jedan od glavnih uzdanica Červarove ekipe na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj.

Image
ŠOK ZA ŠOKOM, OTPAO JEDAN OD NAŠIH KLJUČNIH IGRAČA: /

'Ne može nastupati zbog ozljede, prijavljen je Bećiri'

Image
ŠOK ZA ŠOKOM, OTPAO JEDAN OD NAŠIH KLJUČNIH IGRAČA: /

'Ne može nastupati zbog ozljede, prijavljen je Bećiri'

Ozljeda aduktora

"Dogodilo se da je tražio zamjenu tijekom utakmice s Brazilom i to zbog ozljede aduktora, a prije toga je imao problema sa zadnjom ložom. Zaključili smo da nema potrebe da bude u Koelnu i da se muči, bolje da ide kući i odlazi na terapije kako bi bio spreman za nastavak sezone. Iako je on htio ostati i pokušati pomoći, nije mogao zbog bolova izdržati napore, pa smo odlučili napraviti zamjenu i uvesti Bečirija", kazao je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je sinoć, nakon pet pobjeda u Muenchenu, u prvom susretu drugog kruga svjetskog rukometnog prvenstva u Koelnu, neočekivano izgubila od Brazila 26-29 (13-17), ugrozivši plasmanu u polufinale.

Hrvatska u ponedjeljak u 20.30 sati igra s Njemačkom, a u srijedu s Francuskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo