Slovenci u zaostatku / Vujoviću preminula majka, ostao s reprezentacijom i držao egal s Mađarima 50 minuta

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Slovenskom izborniku dva dana uoči utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo s Mađarskom preminula je majka

10.6.2018.
13:37
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Unatoč tužnoj vijesti Veselin Vujović ostao je s reprezentacijom. Nije otišao na sprovod vlastite majke, već se nastavio pripremati za prvu utakmicu svjetskih kvalifikacija između Slovenije i Mađarske. Napuštanje reprezentacije u tom trenutku tko zna kako bi se odrazilo na slovenske šanse.

U najjačoj postavi, sa zdravim Dolencom, Slovenci su u Koperu držali korak do 50. minute, kada je na semaforu bilo 23:23. Tada Mađari predvođeni Laszlom Nagyjem, koji se vratio u reprezentaciju za ovu priliku, rade vodstvo od pet golova razlike, za konačnih 29:24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaslužili smo poraz. Znao sam da su Bodo i Banhidi njihovi ključni igrači, što se i pokazalo jer su nam dali osam ili devet golova u prvih 15 minuta. Prednost od pet golova je velika, ali obzirom na to da su oni nas svladali ovdje, onda mi možemo i njih u gostima. Sportski je vjerovati. Uvijek sam optimist", u pozitivnom tonu kazao je Vujović nakon utakmice.

Mađarska "Teška konjica", kako su ih Slovenci prozvali zbog grube igre branit će pet golova prednosti u uzvratu koji se igra u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo