VUJOVIĆ NIKADA NIJE ZVUČAO RAZOČARANIJE: / 'To ugrožava moje zdravlje, mogao bi završiti karijeru'

Image

"Razočaran sam, posao je previše stresan, a ja sam dobio osip na rukama od nervoze", rekao je Vujović

14.1.2018.
20:07
VOYO logo

VUJOVIĆ BJESNIO NAKON UTAKMICE: ‘Mogu reći da nakon 45 godina ne znam rukometna pravila’

Image
VUJOVIĆ BJESNIO NAKON UTAKMICE: /

'Mogu reći da nakon 45 godina ne znam rukometna pravila'

Image
VUJOVIĆ BJESNIO NAKON UTAKMICE: /

'Mogu reći da nakon 45 godina ne znam rukometna pravila'

'Našao sam 19 pogrešaka na našu štetu'

Veselin Vujović u subotu je sa reprezentacijom Slovenije izgubio od Makedonije sa 25-24, a nakon utakmice bio je bijesan na sudački par iz rumnjuske, Din i Dinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je sportski priznao poraz i čestitao Makedoncima, teško se miri sa sudačkim kriterijem koji u nekoliko navrata naštetio Slovencima:

"Tri puta sam gledao utakmicu protiv Makedonije, prvi put odmah poslije utakmice, drugi put u četiri ujutro, a treći put neposredno prije treninga ovog jutra. Bio sam vrlo objektivan gledajući i našao sam 19 pogrešaka na našu štetu", rekao je Vujović za Delo.si.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dobio sam osip na rukama od nervoze'

"Moj susret s rumunjskim sudačkim parom bio je baš čudan, oni su došli do mene i rekli mi da su počeli suditi kad sam ja započeo svoju trenersku karijeru, ali da su sada na kraju svog sudačkog puta. Ne znam što su točno htjeli reći... Nažalost, sudačka organizacija u Sloveniji, Europi i svijetu ima ogroman utjecaj na rukomet, važniji su od trenera, igrača i gledatelja i već sam u prošlosti vodio mnoge bitke i uvijek ih gubio. Razočaran sam, posao je previše stresan, a ja sam dobio osip na rukama od nervoze. To ugrožava moje zdravlje, zbog toga bi mogao završiti karijeru. Žao mi je naših navijača, bilo ih je pet-šest tisuća u Areni i morali su svjedočiti toj sudačkoj predstavi", objasnio je Vujović što je sve proživio sinoć u zagrebačkoj Areni.

"Suci su spriječili da ubrzamo igru na sredini i to je totalno uništilo našu igru. Ako se to dogodi velikim reprezentacijama poput Francuske, Danske ili Njemačke, to je onda veliki skandal. Tražila bi se zamjena sudaca, ali mi moramo spustiti glavu i reći da smo mala zemlja. Naša reprezentacije je izrazito simpatična. O Makedoniji ne trebamo više pričati ", rekao je za kraj crnogorski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo