VUJOVIĆ I IGRAČI OTKRILI TAJNU USPJEHA: / 'Rekao sam im da vjeruju u sebe'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
27.3.2016.
22:42
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Pobjeda rukometaša Zagreba nad Löwennom zasigurno će danima biti najzanimljivjija sportska vijest.

Image
APSOLUTNA SENZACIJA U NJEMAČKOJ: /

Rukometaši Zagreba velikim preokretom osigurali završnicu Lige prvaka

Image
APSOLUTNA SENZACIJA U NJEMAČKOJ: /

Rukometaši Zagreba velikim preokretom osigurali završnicu Lige prvaka

Po prvi put od 1997 godine izbacili su jednu njemačku momčad u doigravanju Lige prvaka. Tada su bili bolji od Kiela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bio najizjednačeniji par osmine finala. Rekao sam svojim igračima na poluvremenu da vjeruju u sebe. Nažalost, jedna od dvije sjajne ekipe je sada ispala iz natjecanja", prokomentirao je trener Veselin Vujović poslije utakmice.

"Prezadovoljan sam. Odigrali smo jednu dobru taktičku utakmicu bez obzira na probleme koje smo imali kao povredu Obranovića i Valčića. Imali smo jedan težak trenutak kada smo gubili s 13:8, ali smo ga uspjeli prebroditi. Mnogi su u dvorani tada pomislili da će to biti velika pobjeda domaćina. Međutim uveli smo ih u neizvjesnu završnicu gdje su pokazali nervozu jer su imali više za izgubiti. Nismo imali crnih rupa po kojima je Zagreb bio poznat. Imali smo mirnu ruku te smo bili čvrsti i dobri u obrani", dodao je Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crne rupe

"U svakom slučaju nastavljamo put u Europu i drago mi je što nije prekinut ovdje. Pokazali smo koliko smo ozbiljna momčad", rekao je trener Zagreba.

"Koliko je bilo teško vjerovati u preokret? Nije mi se to činilo nemogućom misijom ni kad smo gubili pet razlike. I tada sam mislio da igramo dobro. Imali smo par glupih grešaka koje su oni kaznili. Ali sam znao da će ukoliko nadoknadimo zaostatak biti puno lakše privesti utakmicu mirno kraju. Prezadovoljan sam", kazao je Vujović pa se osvrnuo na jednu anegdotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaboravljene tenisice

Naime, prošle godine JosipValčič zaboravio je tenisice za utakmicu s Koldingom pa je Zagreb prošao dalje, a ovaj put je to napravio Ivan Stevanović. Možda bi trebalo i protiv PSG-a nekom sakriti tenisice?

"Ja ću njima naplatiti te kazne, a oni neka zaboravljaju i dalje", našalio se Vujović..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek smo čuvali naše sampouzdanje i dobro smo se pripremili. Najvažnije je što smo uspjeli smanjiti zaostatak do poluvremena. To je bilo ključno za preokret", izjavio je StankoSabljić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo fenomenalnu utakmicu. Držali smo se 55 minuta, a onda smo na kraju imali i malo više sreće. Obranili smo se nekoliko puta, oni nisu. Otišli smo na dva razlike i utakmica je bila gotova", rekao je vratar IvanStevanović.

"Jako dobro smo se pripremili, došli smo hladne glave i to pozitivno razmišljanje čak i kada smo gubili s pet razlike nas je dovelo do pobjede. Osobno sam hladniji u zadnjih pet minuta nego na početku kada se promašaj može i ispraviti", prokomentirao je strijelac pet golova Stefan Vujić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jacobsen žali

Utakmicu je prokomentirao i trener Löwena Nikolaj Bredahl Jakobsen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Propustili smo veliku priliku plasirati se među osam. Ključni period bio je kraj prvog poluvremena jer smo promašili previše prilika. Mogli smo imati sedam golova prednosti na poluvremenu, ali je na kraju bilo samo dva. To je odlučilo utakmici. Poslije pauze obrana Zagreba i vratar bili bolji i to je ključ".

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo