Vori zabio pobjednički gol, Hrvatima zapažene uloge

U 19. kolu rukometne Bundeslige hrvatski igrači odigrali su zaista zapaženu ulogu.

8.2.2012.
22:35
VOYO logo

Aktualni prvak HSV bio je u zaostatku prvih 45 minuta utakmice protiv berlinskog sastava, a onda je pogotkom Domagoja Duvnjaka za 20:19 prvi puta poveo. Igralo se nakon toga gol za gol do 55. minute kada je Duvnjak ponovno doveo HSV u vodstvo (23:22).

Tri minute i 50 sekundi prije kraja Johannes Sellin pogodio je za izjednačenje, a nakon toga uslijedio je period od gotovo tri minute bez pogotka. Na ulasku u posljednju minutu utakmice Vori je zabio svoj drugi pogodak na utakmici (24:23) koji se pokazao kao i pobjednički. Duvnjak je zabio četiri, a Lacković je dodao dva. Kod poraženog sastava Ivan Ninčević zabio je šest pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rhein-Neckar Löwen slavio je kao gost kod Balingena s 30:24, a u tu pobjedu svoje momčadi Ivan Čupić ugradio je šest pogodaka. Uwe Gensheimer bio je najefikasniji sa 13 golova od kojih je šest zabio s crte sedam metara.

Gummersbach naših igrača Vedrana Zrnića i Gorana Šprema pobijedio je u gostima Großwallstadt s 33:32. Vedran Zrnić postigao je sedam pogodaka za pobjednički sastav, dok se Šprem nije upisivao u listu strijelaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo