Vori čovjek odluke, odličan Drago Vuković!

Hrvatski rukometni reprezentativci u redovima HSV-a odigrali su veliku ulogu u slavlju svoje momčadi u 4. kolu Bundeslige na gostovanju kod Gummersbacha rezultatom 32-31.

25.9.2011.
0:53
VOYO logo

Igor Vori bio je najefikasniji od hrvatskih igrača u redovima HSV-a sa šest postignutih pogodaka. Domagoj Duvnjak i Blaženko Lacković nadodali su svaki po tri, dok je u redovima domaćeg sastava Vedran Zrnić bio strijelac dva gola.

Vori je ujedno bio i strijelac posljednjeg, pokazalo se presudnog HSV-ova pogotka za za 32-30 vodstvo dvije minute i četiri sekunde prije kraja utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji igrač gostiju iz Hamburga bio je Torsten Jansen sa sedam golova, dok je najefikasniji rukometaš cijelog susreta bio Gummersbachov Barna Putics sa 10 zgoditaka.

Momčad Lübbecka je do prve ovosezonske pobjede predvodio hrvatski reprezentativac Drago Vuković. Vuković je postigao devet od 31 pogotka njegove momčadi koja je na domaćem terenu slavila protiv Göppingena 31-27.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za domaće je nastupio Dalibor Anušić koji se, kao specijalist za obranu, nije upisao u listu strijelaca. Vukoviću je ovo najbolji učinak u Lübbeckeu otkako je stigao ovog ljeta iz Gummersbacha.

Vezani članci:

arti-201109130794006 arti-201109030252006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo