[VIDEO] OVAKO KAUBOJI SLAVE SREBRO: / Pojavile su se snimke iz jednog restorana, teško ćete pogoditi koga su nosili na ramenima

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Na društvenim mrežama pojavile su se snimke njihova slavlja u jednom zagrebačkom restoranu

27.1.2020.
10:47
Screenshot/Instagram
VOYO logo

U finalu europskog rukometnog prvenstva u Stockholmu hrvatska reprezentacija u nedjelju je izgubila od Španjolske sa 20:22 upisavši treći poraz u finalima europskih prvenstava.

Kauboji su se vratili u Hrvatsku odmah nakon finalne utakmice, a na društvenim mrežama pojavile su se snimke njihova slavlja u jednom zagrebačkom restoranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proslava velikog uspjeha

Na proslavi je bila cijela reprezentacija i svi su bili jako dobro raspoloženi nakon velikog uspjeha na Euru, što srebro definitivno jest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak su u jednom trenutku, dok je svirala pjesma Novih fosila "Za dobra, stara vremena", na ramenima nosili kondicijskog trenera Miljenka Raka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doček hrvatske rukometne reprezentacije koja je na europskom prvenstvu osvojila drugo mjesto, bit će u ponedjeljak u 12.30 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, objavio je Hrvatski rukometni savez.

Reprezentacija će krenuti u 12 sati iz hotela Panorama prema centru grada Zagreba, u otvorenom autobusu, a na središnjem zagrebačkom trgu doček je predviđen u 12.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo