[VIDEO] KAUBOJE OČEKUJE OKRŠAJ S VELIKIM RIVALIMA: / Červar otkrio što spremaju; 'Pokazali smo više od njih na Euru...'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Utakmica Hrvatske i Španjolske na rasporedu je u utorak s početkom od 17.15 sati

4.1.2021.
22:00
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Svjetsko prvenstvo za rukometaše u Egiptu počinje za devet dana, a hrvatski reprezentativci Poreču su nastavili s pripremama za svjetsku smotru.

KAUBOJE ČEKA DVOSTRUKI OBRAČUN SA ŠPANJOLCIMA: ‘Ne želim otkriti baš sve jer nam se može dogoditi s njima igramo još’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odabranici izbornika Line Červara u utorak će u Poreču u sklopu EHF EURO Cupa igrati protiv Španjolske, reprezentacije protiv koje su Kauboji izgubili u finalu prošlogodišnjeg Europskog prvenstva. Četiri dana kasnije s istim protivnicima će igrati i uzvrat u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plan Kauboja

"Moja je ideja da rezultat ne bi trebao biti u prvom planu, trebamo dati priliku svima. A možda i ne otkriti sve jer se može dogoditi da ćemo s njima još igrati", poručio je izbornik Červar.

"Progone me, u Poljskoj sam izgubio od njih u polufinalu, sada u finalu u Švedskoj. Jena su ekipa koju krasi taktika i tehnika. Stvarno su težak protivnik. Protiv njih moraš baš '3D' razmišljati da bi ih nadmudrio i pobijedio", rekao je hrvatski reprezentativac Marino Marić, a Červar je zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Španjolci su jedni od konkurenata za sam vrh, jedna su respektabilna reprezentacija. Makar, govorim, mislim da smo mi na Europskom prvenstvu pokazali više od njih iako je ispalo drugačije."


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Televizijski prijenos nasstupa Kauboja na Svjetskom prvenstvu u Egiptu praite od 13. siječnja na RTL-u.

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo