kakva euforija / VIDEO Europski velikan se na dramatičan način spasio od ispadanja iz prve lige, pogledajte ludo slavlje u dvorani

Image

Nekadašnji europski velikan upao je u velike financijske probleme i pao na niske grane. Ovom pobjedom osigurali su ostanak u prvoj ligi i moguću svjetliju budućnost

12.4.2022.
18:12
VOYO logo

Proteklog vikenda najuzbudljivija rukometna događanja zbivala su se u Danskoj. Europski velikan i jedan od najpoznatijih klubova sa sjevera Europe, KIF Kolding spasio se od ispadanja iz prve danske rukometne lige na nevjerojatan način.

Najtrofejniji danski klub KIF Kolding izbjegao je ispadanje zahvaljujući golu koji je u susretu protiv Holstebra zabio Peter Balling.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo samo želio doći do lopte i postići gol"

Ovaj nekada respektabilan europski klub posljednjih je godina upao u velike financijske probleme i raspao se te je daleko od slavnih dana. Klub koji je rekordnih 14 puta bio prvak Danske u zadnjem je kolu trebao pobjedu da ostane u ligi, a remi bi ga bacio u niži rang.

Pri rezultatu 28:28 Kolding je imao napad za pobjedu, ali je gostujući golman obranio prvi šut, međutim Peter Balling je uspio postići gol iz drugog pokušaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo samo želio doći do lopte i postići gol, nisam znao ni koliko je vremena bilo ostalo do kraja", rekao je Balling nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pobjedničkog gola u dvorani je krenulo velike slavlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo