TELEMACH POTEZ DANA / Vi ste odabrali! Bez obzira na težak poraz, treći put zaredom Telemach potez dana obrana je Dominika Kuzmanovića

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV

23.1.2024.
12:10

S tri poraza u drugom krugu, Hrvatska rukometna reprezentacija ostala je bez ikakvih izgleda za moguće polufinale.

Iako je veliki dio nacije sasuo oštre komentare i brojne kritike na račun igrača, mnogi od njih pokazali su ustvari da su prava i svjetla budućnost ove reprezentacije.

Stoga ste po treći put zaredom za Telemach potez dana odabrali obranjeni zicer Dominika Kuzmanovića. Njegova obrana skupila je 79 % vaših glasova. Na drugom mjestu našao se prvi pogodak kapetana Domagoja Duvnjaka na ovom prvenstvu (11 %). Treće mjesto pripalo je još jednom vrataru - Mateju Mandiću (10 %).

Image
Foto: RTL

Posljednja utakmica Hrvatske na rasporedu je sutra protiv domaćina Njemačke u 20.30 sati na RTL-u. Emisiju 'Vrijeme je za rukomet' pratite od 19.45 sati.

I ne zaboravite, tijekom svake naše emisije 'Vrijeme je za rukomet' imate priliku glasati za Telemach potez dana. Skenirajte QR kod na ekranu i odaberite tko vas je od rukometaša najviše oduševio.

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV. 

Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom i Telemach Hrvatska!

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama