MILJENIK NAVIJAČA / Veselin Vujović ekskluzivno za RTL: 'Nude mi velike pare, ali ja ostajem u Zagrebu!'

Uvijek iskren, britak i otvoren. To je Veselin Vujović, trener rukometaša Zagreba koji je u kratko vrijeme postao omiljen među navijačima. S rukometašima je ove sezone napravio velike stvari, pa ga sada milijunima vabe katarski šeici

7.5.2016.
19:07
VOYO logo

Otkako je prvi put ušao u dvoranu Zagreba, osvojio je navijače. Preko regionalne lige ili Lige prvaka, od rukometaša Zagreba ponovno je napravio hit.

Pa sada kada se pojavila opcija da ode, on odgovara - ostajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doživio sam ljudsku i trenersku afirmaciju, odnosno rehabilitaciju na neki način ovdje. I bilo bi baš apsurdno, i ne bi bilo...da ja ne kažem neku težu riječ, prljavo, da ja sad krenem i odem, a imam ponude za veće pare", iskreno priznaje Vujović.

Da nisu pare sve, pokazao je s mladom momčadi u Europi gdje je ušao među najboljih osam. Zato i ne čudi popularnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dok čekam na semaforu da se upali zeleno za pješake, meni od sto ljudi, 80 automobila trubi i pozdravlja me", kaže trener PPD Zagreba.

Da živi u Sloveniji, vjerojatno bi mu i tamo bilo tako. Jer s njima je, pored jake Španjolske, izborio Olimpijske igre. Pa s njima tamo lovi medalju jer ostalo ga ne zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smatram da je to nešto spektakularno, sudjelovati na Igrama. Za mene ono Coubertainovo, važno je sudjelovati, uopće ne vrijedi", kaže Vujović.

Malo je nedostajalo da zasjedne na hrvatsku klupu. Ali nakon krize, savez se odlučio za Željka Babića i kaže Vujović - pogodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plasirali su se na Olimpijske igre, osvojili su medalju na Europskom prvenstvu, znači da su pogodili. Mislim da je tako najbolje da ostane, od sveg srca želim Babiću da bude deset godina izbornik Hrvatske, da donese pregršt medalja", poručuje Vujović.

Medalje su za Vujovića suđene. Nadaju se navijači, neka ih što više bude u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo