VELIKO PRIZNANJE: / Tri hrvatska rukometaša među najboljima u Europi

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Hrvatski rukometaši Zlatko Horvat (PPD Zagreb), Renato Sulić (Vezprem) i Marko Tarabohcia (Wisla Plock) izabrani su u momčad kola Lige prvaka, objavio je EHF na svojoj službenoj Facebok stranici.

21.3.2016.
15:28
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Osim njih su se još nalaze i vratar BorkoRistovski (Rhein-Neckar Löwen), UweGensheimer (Rhein-Neckar Löwen), MichalJurecki (Vive Tauron Kielce) i JohanJakobsson (SG Flensburg-Handewitt). Također još uvijek možete glasati za igrača kola i to ovdje.

Poraz Zagreba

Podsjetimo na to da su rukometaši PPD Zagreba poraženi pred svojim navijačima od Rhein-Neckar Löwena u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Vodeći sastav Bundeslige slavio je u Areni s 24-23 i približio se plasmanu u četvrtfinale koje će loviti iduće nedjelje u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebaši su prošle sezone dogurali do četvrtfinala najelitnijeg kontinentalnog natjecanja, a trener Veselin Vujović je upravo zbog toga uoči utakmice istaknuo da bi ispadanje od Löwena doživio kao korak unatrag. No, i sam Vujović je bio svjestan da ga čeka vrlo težak o čemu svjedoči i njegov položaj na ljestvici njemačkog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo