Dali su sve od sebe / UŽIVO: Pogledajte reakcije hrvatskih rukometaša nakon utakmice s Danskom

Image

Unatoč herojskoj utakmici hrvatske rukometne reprezentacije, Danci su bili prejaki i uništili svaku šansu našim rukometašima za prolazak dalje.

22.1.2022.
22:08
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija u ključnom je susretu druge faze europskog prvenstva odmjerila snage s Dancima i nažalost upisala poraz. Poslušajte reakciju uživo naših igrača s RTL-ovom reporterkom Majom Oštro Flis.

Naši rukometaši odigrali su hrabru, pravu mušku utakmicu. Nažalost, Danci su bili prejaki. S druge strane, naša reprezentacija ostavila je srce na terenu. Igrači su uložili zadnji atom energije u utakmicu, igralo se s nezampamćenom energijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo dali sve od sebe i da smo ostvarili maksimalno s ovim kadrom. Super sam se osjećao kao i cijela ekipa i želimo zahvaliti navijačima na tribinama," rekao je Mateo Maraš.

"Ne znam što da kažem, stvarno sam ponosan na ekipu. Kako smo se borili, bilo kakav rezultat bio, ostaviili smo srce na terenu. Znao sam da će biti teško, ali morali smo pokazati karakter nakon utakmice s Crnom Gorom," rekao je Ivan Martinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marino Marić bio je najbolji individualac hrvatske reprezentacije u susretu s Dancima. Naš pivot zabio je čak osam pogodaka uz realizaciju od 89 posto.

"Svi su htjeli nešto više, treneri su se trudili. Momci koji su danas bili tu dali su sve od sebe, nema se kome šta zamjeriti. Danci su igrali mudro, pametno, odlučili su da se neće puno trošiti u napadu," Marino Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najveća i moram priznati najteža utakmica za mene. Ispunio se moj san. Sigurno za godinu, dvije to će biti puno bolja Hrvatska. Što se tiče navijanja, ovo je bila najljepša utakmica moje karijere," kaže debitant Kristian Pilipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo