Hrvatska bez Šebetića /

Udarac za Kauboje: Luka Šebetić zbog ozljede otpao za Europsko prvenstvo

Luka Šebetić zbog ozljede aduktora mora ići na rehabilitaciju zbog čega će propustiti nadolazeće EP u Mađarskoj i Slovačkoj.

4.1.2022.
9:30
VOYO logo

Desni vanjski hrvatske rukometne reprezentacije, Luka Šebetić, na treningu je ozlijedio aduktor na lijevoj nozi. Aduktor je mišić koji se nalazi iznad kvadricepsa, pored prepona, a dobra vijest je što je Šebetić samo parcijalno ozlijedio mišić.

Hrvatski rukometni savez poručio je da će se Šebetić oporavljati otprilike četiri do šest tjedana, što je predugo da se Šebetić možda vrati u kasnijoj fazi prvenstva koje završava 30. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto Šebetića, koji je već napustio kamp reprezentacije, na mjesto desnog vanjskog uskače Šime Ivić koji igra u Leipzigu. Šebetić je, kao svestran igrač na oba kraja parketa, bio u velikim planovima izbornika Hrvoja Horvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadamo se da neće biti dodatnih ozljeda naših igrača prije i tijekom prvenstva, do kojeg je ostalo još samo devet dana. Idući test za hrvatsku su pripremne utakmice protiv BiH i Rusije 8. i 10. siječnja u sklopu Croatia Cupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo