TUŽITELJ TRAŽI OSUDU: / "Gospodine Karabatiću, vi ste razmaženo derište!"

Image
Foto: AFP

Francuski tužitelj Patrick Desjardins zatražio je tri mjeseca uvjetnog zatvora, te 30.

23.6.2015.
12:17
AFP
VOYO logo

Podsjetimo, tadašnji Karabatićev klub Montpellier je uoči 24. kola već osigurao naslov francuskog prvaka za sezonu 2011/12, tako da mu gostovanje kod Cesson-Rennesa nije bilo od rezultatske važnost. Koeficijent na pobjedu Rennesa je bio ogromnih 45, a domaćin je na koncu slavio s 31:28. Istraga je pokazala da su se osmorica igrača, te žene i djevojke nekih od njih, kladili na poraz Montpelliera.

Karabatić tvrdi da ništa nije znao, da nije namjestio utakmicu i da se nije kladio. No, tužitelj ima drugačije viđenje spornog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema mjesta neznanju"

"Nema mjesta neznanju. Ne, gospodine Karabatiću, oklade se nisu događale vama iza leđa", rekao je Desjardins, te u jednom je trenutku dodao:

"Sramota je da su vam vaši navijači oprostili. Jednako kao što smo zaboravili i Zidaneovo udaranje glavom. Vi ste razmaženo derište francuskog sporta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ostalu osmoricu optuženih rukometaša, među kojima je i Karabatićev brat Luka, tužitelj je zatražio između tri i šest mjeseci uvjetnog zatvora, te između 10.000 i 60.000 eura novčane kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo