SEHA liga / Superefikasni Ivan Čupić u dramatičnoj utakmici pogurao Vardar do prvog mjesta

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Svoj obol dao je i Igor Karačić sa dva pogotka i asustencijom, dok je Adrian Miličević s četiri pogotka iz pet pokušaja bio drugi najbolji strijelac kod Metalurga

6.12.2018.
9:00
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Makedonski rukometni velikan Vardar jučerašnjom je pobjedom 27:26 u Skopju protiv Metalurga zasjeo na prvo mjesto ljestvice SEHA lige.

No, nisu gosti do pobjede došli lako. Od početka se Vardar nametnuo, no do poluvremena je Metalurg prešao u prednost. Utakmica je ušla u ludu završnicu u kojoj je Slovenac Stas Skube golom za 27:26 donio pobjedu Vardaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Skubea je to bio četvrti gol na susretu, no ipak je za trijumf mađara odgovoran bio superefikasni hrvatski as Ivan Čupić koji je zabio pet golova iz pet pokušaja. Doduše, četiri su bila iz sedmeraca.

Svoj obol dao je i Igor Karačić sa dva pogotka i asustencijom, dok je Adrian Miličević s četiri pogotka iz pet pokušaja bio drugi najbolji strijelac kod Metalurga. Više je zabio Alersander Spede, šest, ali mu je za to trebalo čak 14 šuteva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vardar ima jednak broj bodova kao i PPD Zagreb, 24, no ima bolju gol-razliku. Vodeći dvojac slijede Presov i Nexe s 21 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo