Sukob u reprezentaciji: 'Goluža me otpisao!'

8.3.2011.
14:39
VOYO logo

Tako to ide kod nas. Nekad prvi vratar hrvatske rukometne reprezentacije, Mirko Alilović, danas više nije u prvom planu, čak štoviše, izbornik Slavko Goluža ga je skinuo s popisa za kvalifikacijsku utakmicu sa Španjolskom, navodno u dogovoru. I tu je nastao problem.

Goluža je, naime, tvrdio da je dogovor između njega i Alilovića postignut na obostrano zadovoljstvo, da je Mirko zapravo priznao kako je u lošoj formi. Alilović je ogorčen zbog te priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Loša forma? To je njihovo mišljenje. Ja mislim da sam u jako dobroj formi u posljednjih mjesec dana i na temelju toga sam očekivao poziv. Od povratka sa SP-a radio sam dva tjedna individualno s trenerom i iz utakmice u utakmice forma mi raste", izjavio je Mirko u razgovoru za tiskano izdanje Sportplusa, ne mogavši više šutjeti o, po njegovom mišljenju, krivim Golužinim intepretacijama 'dogovora'.

Alilović je, uz to, vjerojatno shvatio da mu odstranjivanje iz reprezentacije na startu kvalifikacija za EP 2012. u Srbiji neće donijeti ništa dobra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103010828006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo