Čovjek čija je cura 'cinkala' Gotovinu: 'Bio je to užasan trenutak za mene'

15.1.2013.
15:02
VOYO logo

Tridesetsedmogodišnji Luis Torres prvi je put bio u Hrvatskoj 2005. godine kada je na zagrebačkom Jarunu bio spiker na turniru u odbojci na pijesku, a Lijepu našu je jako zavolio.

Luis radi kao DJ na sportskim priredbama te u svom kompjutoru ima oko 300 hrvatskih pjesama, a veliki dio njih pušta u dvorani i kada igra Hrvatska pa se mogu čuti poznate hrvatske navijačke himne, ali i pjesme od Severine, Thompsona, Colonije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slovenski mi bolje ide od Hrvatskog jezika jer sam imao djevojku iz Slovenije. Prekinuli smo lani jer je mrzila Hrvatsku! Uvijek se ponašala kao da su Slovenci iznad drugih", izjavio je Torres Večernjaku pa otkrio da je jedna njegova druga bivša djevojka odigrala važnu ulogu 2005. godine prilikom uhićenja generala Ante Gotovine u hotelu Bitacora u kojem je direktorica.

"Bilo je 3 u noći, ležali smo u krevetu kad je zazvonio telefon. Na recepciji su primijetili nepravilnost, netočan kod i nazvali moju djevojku. Zbog mojih hrvatskih prijatelja to je bio užasan trenutak za mene. A posebno sada kada se zna da je on heroj", kazao je Torres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo