KAKVA VEČER / Šoštarićevih sedam i Stepančićevih pet Szegedu donijeli pobjedu: Aalborg protiv Kiela remizirao u samoj završnici

Image
Foto: profimedia

Kiel je na poluvremenu imao četiri gola prednosti (17-13), a početkom nastavka i velikih +7 (22-15)

22.11.2023.
23:45
profimedia
VOYO logo

U derbiju osmog kola A skupine rukometne Lige prvaka Aalborg i THW Kiel su odigrali 27-27, a za goste je nastupio hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak, međutim nije se upisao među strijelce.

Image
NE POSUSTAJU /

Nexe novom uvjerljivom europskom pobjedom osigurao drugi krug

Image
NE POSUSTAJU /

Nexe novom uvjerljivom europskom pobjedom osigurao drugi krug

Kiel je na poluvremenu imao četiri gola prednosti (17-13), a početkom nastavka i velikih +7 (22-15). Na ulazu u posljednjih deset minuta gosti su vodili 27-21 i činilo se kako će upisati i šestu pobjedu. Međutim, Danci su furioznom završnicom sa šest golova u nizu izborili remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aalborg su predvodili Lukas Nilsson i Simon Hald Jensen sa po pet golova, dok su na njemačkoj strani najefikasniji bili Mykola Bilyk sa šest, te Patrick Wiencek i Niclas Ekberg sa po pet golova. Duvnjak se nije upisao među strijelce.

Mađarski Szeged je na gostovanju pobijedio Eurofarm Pelister sa 28-27, a pobjednički gol za goste osam sekundi prije kraja susreta zabio je Zoltan Szita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goste su do pobjede predvodili hrvatski rukometaši Mario Šoštarić sa sedam, te Luka Stepančić s pet golova, dok se Marin Jelinić nije upisao među strijelce. Kod Pelistera, kojem je to bio već osmi poraz, najefikasniji je bio Uroš Borzaš sa šest golova.

PSG Kolstad su odigrali 28-28. U redovima francuskog sastava Elohim Prandi je zabio 10 golova, dok je na suprotnoj strani 10 golova postigo Sander Sagosen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem susretu ovoga kola iz A skupine u četvrtak će snage odmjeriti Industria Kielce i Zagreb.

Na ljestvici skupine vodi Kiel sa 11 bodova, Aalborg ima 10, a Kolstad, PSG i Pick Szeged po devet bodova. Slijede Kielce (8), Zagreb (6) i Pelister (0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo