potpuno se oporavio / Sjajne vijesti iz hrvatskog tabora uoči nastavka kvalifikacija: 'Domagoj Duvnjak ponovno je s nama!'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Uoči dvoboja protiv Švicarske i Belgije Červar jasno poručuje kako im je cilj plasirati se na Europsko prvenstvo

11.10.2018.
17:09
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija pred novim je kvalifikacijskim ciklusom. 

Okupljanje je zakazano za 22. listopad, kad se iz Zagreba kreće u Osijek gdje tri dana kasnije sa Švicarcima igraju prvu kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo 2020. godine. Nakon utakmice sa Švicarskom, Hrvatsku tri dana kasnije čeka dvoboj s Belgijom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Lino Červar uoči ove dvije utakmice za Večernji.hr otkrio je jednu odličnu vijest. 

"Domagoj Duvnjak vraća se u reprezentaciju. Jako sam sretan što će nakon 9 mjeseci ponovno biti s nama i voditi našu reprezentaciju", rekao je slavodobitno Červar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domagoj Duvnjak ozlijedio se u siječnju ove godine na prvoj utakmici Europskog prvenstva protiv Srbije. Propustio je prijateljske utakmice sa Švedskom te kvalifikacijske susrete protiv Makedonije za plasman na Svjetsko prvenstvo. Iako za Kiel igra od početka sezone, Červar s njime nije htio riskirati u prvim kvalifikacijskim dvobojima. 

Uoči dvoboja protiv Švicarske i Belgije Červar jasno poručuje koji mu je cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plasman na EP-u 2020. drugi nam je najvažniji zadatak ove godine koji želimo apsolvirati. Vrlo brzo izaći ćemo s 18 igrača koji će konkurirati za ova dva kvalifikacijska meča. Imam namjeru uključili mlade igrače. Ivan Martinović najbolji je strijelac svojeg Gummersbacha. Nameću se Vida, Šipić i Mandić koji sjajno igraju u svojim klubovima. Oni imaju želju za afirmacijom i uvjeren sam da je jak potez dati im priliku", zaključio je Červar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo