Serdarušić otkrio istinu: 'Bezgranično besramno je reći da ću koštati Hrvatsku 190.000 kuna'

Nakon što je u medije procurila informacija da za preuzimanje hrvatske rukometne reprezentacije traži 190.

14.2.2015.
12:50
VOYO logo

ZvonimirNoka Serdarušić, veliki hrvatski rukometni stručnjak, sada i zbunjeni novonostalom situacijom oko njegovog preuzimanja hrvatske rukometne reprezentacije. Naime, u pojedinim hrvatskim medijima procurila je informacija kako Noka za klupu Kauboja traži cijenu koju traži i za preuzimanje PSG-a, a to je 25 tisuća eura (190.000 kuna). Sića za bogati PSG, ali puno previše za HRS. Stoga, prema pisanju Sportskih novosti, nakon sastanka čelnika Saveza i budućeg koordinatora Ivana Balića u Frankfurtu protekli tjedan očito se dosta toga promijenilo. Stoga se još ne nazira dogovor između HRS-a i Ivana Balića sa Serdarušićem.

Međutim, Noka je dalje prva želja PSG-a, a u međuvremenu su se za hrvatsku klupu pojavila neka nova imena poput Perkovca, Smajlagića, Vujovića, možda i povratku Zovka, Červara... Stoga se javio i sam Serdarušić i objasnio situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Besramno i, ako želite, bezgranično besramno je reći da će Noka Serdarušić koštati Hrvatsku 190.000 ili 200.000 kuna mjesečno. No, kada se takve stvari pojave, jasno je da odnekud idu, a ja ne znam zašto i kako. Neki razlog i cilj imaju, sigurno".

Noka se jako naljutio na novonastalu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne idem sigurno u Hrvatsku da bih zaradio. Otkud nekom pravo da bubne takvu glupost o 190.000 kuna mjesečno? Nisam nikad pitao za novac niti o njemu razgovarao. I ako baš hoćete, došao bih u Hrvatsku i za plaću koju je imao moj prethodnik, radio bih i džabe da mi kažu “pomozi”...", jasan je Serdarušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo