SENZACIONALNA VIJEST SA SP-A: / Ivan Čupić nakon četiri godine napušta Vardar i vraća se u hrvatsku ligu?

Image
Foto: Profimedia

Nedavno su potvrdili dolazak jednog reprezentativca

18.1.2021.
8:52
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski rukometaši ostvarili su u nedjelju prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u Egiptu svladavši Angolu s 28-20 (12-11) u dvoboju drugog kola skupine C odigranom u Aleksandriji.

Najbolji strijelac utakmice bio je Ivan Čupić sa šest pogodaka. A upravo je stigla zanimljiva vijest o njegovoj igračkoj budućnosti. Kako je objavio Handball Planet, navodno je dogovorio trogodišnju suradnju s hrvatskim prvakom PPD Zagreb te bi se na ljeto nakon pet godina i Vardaru i sveukupno 14 u inozemstvu trebao vratiti kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

16.01.2018., Spaladium Arena, Split - Europsko rukometno prvenstvo, skupina A, 3. kolo, Hrvatska - Svedska. Ivan Cupic Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Ovaj 35-godišnjak je s Vardarom osvojio tri puta Ligu prvaka ((2016, 2017, 2019) već je igra za jedan zagrebački klub - Medvešćak. U njega je stigao iz Metkovića, gdje je započeo karijeru, a iz njega je potom prešao u španjolski Sociedad Deportivo. Zatim je igrao i u slovenskom Gorenju, njemačkom Rhein-Neckar Löwenu iz kojeg je prešao u poljsko Kielce, kojeg je napustio 2016. i potpisao za Vardar.

PPD Zagreb je, inače, nedavno potvrdio dolazak jednog reprezentativca. Naime, Željko Musa će im se priključiti ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo