Sandiju Šoli novi četverogodišnji mandat!

U zagrebačkom hotelu Panorama skupština Hrvatskog rukometnog saveza jednoglasnom je odlukom izglasala novi četverogodišnji mandat starom predsjedniku HRS-a Sandiju Šoli.

28.4.2011.
23:49
VOYO logo

"Zahvalio bi se na jednoglasnoj podršci. Ovo me ispunjava zadovoljstvom, ali i daje veliku obavezu. Kao vrhunac prethodnog mandata dogodilo se svjetsko prvenstvo, ali i niz drugih događanja. Novi ciljevi su postavljeni, nadam se da ćemo ih uspjeti ostvariti u sljedeće četiri godine", izjavio je Šola po završetku glasovanja, te nastavio u sličnom tonu:

"Obaveza nam je držati rukomet i dalje na ovako visokoj razini. Veliki cilj na kojem ćemo raditi jest konačno doći do rukometnog doma, kao i težnja regionalnoj ligi. Moramo pokušati doći do još boljih rezultata ili barem zadržati ovu razinu koju smo ostvarivali proteklih godina", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednoglasno je i prihvaćeno izvješće o njegovom proteklom mandatu koje je ocijenjeno iznimno rezultatski i organizacijski uspješno.

Osim predsjednika Sandija Šole upravni odbor ostat će u sastavu, kao dopredsjednici Zoran Gobac, Boris Mesarić i Ozren Matijašević, te kao članovi Željko Maletić, Darko Dunato, Dinko Vuleta, Josip Posavec, Mislav Galić, Bartol Kaleb, Josip Ergović, Željko Udovičić, Ivica Kirin, Darko Požarić i Hrvoje Vojvoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo