Šok za Hrvate: Velika prilika završila razočaranjem!

Rukometaši njemačkog Kiela prvi su finalisti Lige prvaka, nakon što su u Kölnovoj Lanxess Areni svladali mađarski Veszprem rezultatom 29:26.

31.5.2014.
18:08
VOYO logo

Mirko Alilović i Renato Sulić nisu uspjeli izboriti dvoboj za naslov prvaka Europe, jer je "domaćin" Kiel imao za nijansu raspoloženije pucače i sjajnog Andreasa Palicku na svom golu.

Gudjon Valur Sigurdsson zabio je šest, a Aron Palmarsson sedam pogodaka u redovima njemačke momčadi, dok je spomenuti Palicka obranio 11 udaraca prema svojem golu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Mađara je bivši igrač Kiela Momir Ilić bio najefikasniji s pet pogodaka, dok su po četiri pridodali Cristian Ugalde i Laszlo Nagy. Alilović je obranio devet lopti iz igre i dvije sa sedam metara, dok je Renato Sulić zabio dva pogotka iz tri pokušaja.

Veszprem je vodio tijekom cijelog prvog poluvremena, a Kiel je u samoj završnici poravnao rezultat (13-13), da bi sredinom nastavka prelomio rezultat munjevitim kontrama, nakon sjajnih reakcija u obrani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugog finalistu saznat ćemo nakon drugog polufinalnog ogleda između španjolske Barcelone i drugog njemačkog predstavnika Flensburga.

Kiel – Veszprem 29-26 Barcelona – Flensburg (kasnije)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo