početak novog ciklusa / Rukometaši večeras započinju put na Euro: 'Švicarci će senzaciju morati tražiti na drugom mjestu!'

Hrvatska je proteklih dana anlizirala Švicarsku, a hrvatski reprezentativci su spremni za osvajanje prvih bodova

25.10.2018.
17:05
VOYO logo

Osijek je spreman za početak kvalifikacija hrvatske rukometne reprezentacije za Euro 2020.

Dvorana u kojoj su rukometaši predvođeni Linom Červarom sinoć odradili posljednji trening je rasprodana, a baš kao što je veliki interes Osječana, velika su i očekivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je proteklih dana anlizirala Švicarsku koja se nada iznenađenju na krilima srednjeg vanjskog Andyja Schmidta i vratara Nikole Portnera. Hrvatski reprezentativci poručuju da će tu senzaciju ipak morati tražiti protiv Belgije ili Srbije.

"U formi smo, ovo je jedno od boljih razdoblja za okupljanje reprezentacije, igrači još nisu umorni, sezone su se tek zahuktale. Svi smo spremni, svi smo zdravi, na treninzima se stvarno puno radi, svi se žele nametnuti i svi žele igrati i mislim da je to odlična stvar", rekao je reprezentativac Luka Stepančić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samopouzdanjem odiše i njegov suigrač Damir Bičanić. 

"Moramo igrati agresivno i onda kroz neku tranziciju, polukontre i kontre te zabijati lake golove. To je formula za odličnu utakmicu, no ne smijemo ih podcijeniti. Dobro smo ih izanalizirali i stvarno igraju dobro."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je za RTL najavio i švicarski vratar Nikola Portner.

"Hrvatska je veliki favorit, mi smo se spremili najbolje što smo mogli. Fokusirati ćemo se na našu igru i na sebe i uživati u utakmici." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo