bolji od grka / Rukometaši NEXE-a drugu godinu zaredom izborili nastup u EHF Kupu: Briljirao Vedran Zrnić sa 7 pogodaka!

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Po treći put u posljednjih pet godina, a drugu godinu zaredom, Našičani su se plasirali u skupine EHF Kupa

25.11.2018.
12:56
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši NEXE-a ostvarili su postavljeni cilj barem što se nastupa u EHF Kupu tiče. Po treći put u posljednjih pet godina, a drugu godinu zaredom plasirali su se u skupine EHF Kupa.

Proljeće u Europi trasirali su prije tjedan dana u Pireju kada su svladali grčki Olympiacos 25:22, a slavili su i u uzvratu u subotu navečer u Našicama (30:25). Grci su se jako dobro držali u prvom poluvremenu. Štoviše, u tom su razdoblju stalno bili u prednosti. Šest minuta prije odlaska na odmor imasli su i tri pogotka prednosti (9:12), rezultat koji je unio nespokoj u našičke redove, jer samo jedan pogodak viška značio bi da su Našičani od gotovine napravili veresiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim do odmora domaći nisu paničarili. Pogocima Jaganjca, Šipića i Buvinića NEXE je poravnao, a Zrnić ih je sa sedam metara po prvi puta doveo u vodstvo pa se na odmor otišlo ipak s minimalnom prednosti Našičana.

  • Desetak minuta drugog poluvremena Grci su dva puta bili u egalu. I onda malo-pomalo vidjelo se tko je kvalitetniji. Pobjeda je više nego zasluženo pripala Našičanima što su gledatelji burno pozdravili i igrače nagradili velikim pljeskom. Uostalom, i sljedeće polusezone gledat će kvalitetan rukomet u Našicama. A tko će biti suparnik NEXE-a doznati ćemo u utorak, piše Glas Slavonije. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo