SEHA liga / Rokavec uoči Vojvodine: 'Ako i izgubimo, bit ću ponosan na svoje dečke jer uvijek dajemo sve od sebe'

Image
Foto: Seha league

Ovakav raspored za igrače je vrlo naporan, a istaknuo je to i Zagrebov pivot Tin Kontrec

17.12.2018.
17:30
Seha league
VOYO logo

PPD Zagreb je, unatoč poteškoćama uzrokovanim previranjima oko odlaska trenera Line Červara, u samom vrhu ljestvice regionalne SEHA lige.

U posljednjem kolu upisali su "tanak" i neuvjerljiv poraz protiv najlošije momčadi lige - Izviđača, a danas ih čeka novi test. Igrat će protiv Vojvodine, a trener Davor Rokavec bio je optimističan pred tešku utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo težak raspored u posljednje vrijeme i to je glavni razlog zbog kojeg se nismo stigli pripremiti za Vojvodinu. Poštujemo ih kao momčad i pristupit ćemo utakmici ozbiljnije nego protiv Izviđača. Ako slučajno izgubimo, bit ću ponosan na svoje igrače jer uvijek na terenu dajemo sve od sebe. Mislim da ćemo uspjeti usprkos svemu jer bi bilo odlično zaključiti godinu još jednom pobjedom", rekao je trener PPD Zagreba za službenu stranicu SEHA lige.

Ovakav raspored za igrače je vrlo naporan, a istaknuo je to i Zagrebov pivot Tin Kontrec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo će biti naša treća utakmica u šest dana i jasno je da smo iscrpljeni. Vojvodina je dobra momčad i poštujemo ih, ali vjerujemo da možemo 2018. godinu završiti pobjedom, igrajući najbolje što možemo", izjavio Kontrec.

Utakmica Vojvodine i Zagreba igrat će se od 19 sati u dvorani Sutinska vrela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo