IZ SRBIJE, S LJUBAVLJU / Reprezentativac koji će nam biti prijetnja naklonio se Hrvatskoj: 'Tako mladi, a favoriti za medalju'

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

'Bit će jako teško protiv Ukrajine, a Hrvatsku i Francusku ne treba ni komentirati. Istina je da su pomladili reprezentaciju kao i mi, ali mislim da su i dalje favoriti za medalju'

29.12.2021.
17:18
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija brusi formu na završnim pripremama za Euro u Slovačkoj i Mađarskoj. Još su dva tjedna ostala do početka turnira (od 13. do 30. siječnja), koje ćete moći gledati na RTL televiziji, koja posjeduje ekskluzivna prava na prijenos Eura.

Pomlađena Hrvatska

Image
PORAZ NOVE HRVATSKE U CELJU /

Slovenci zamrznuli Kauboje na -7: Imat će Horvat puno posla, curilo je u obrani, ali ima vremena za popravak

Image
PORAZ NOVE HRVATSKE U CELJU /

Slovenci zamrznuli Kauboje na -7: Imat će Horvat puno posla, curilo je u obrani, ali ima vremena za popravak

Hrvatska je pomlađena, Hrvoje Horvat složio je konture momčadi, čekaju se još bundesligaši, a nakon večerašnje pripremne utakmice u Celju protiv Slovenije (RTL2 - 18.30), Horvat će napraviti konačni popis putnika za Euro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako u reprezentaciji više nema Zlatka Horvata, iako nakon dugo vremena u momčadi neće biti Karačića, Štrleka i Marića, srpski rukometni reprezentativac Uroš Borzaš smatra da Hrvatska ima moć uzeti medalju, te da je o njima bespotrebno i govoriti, komentirati... Uroš Borzaš je debi za selekciju Srbije imao na prijateljskim susretima s Makedonijom ranije ove godine. Tokom kolovoza, na adresu Rukometnog saveza Srbije stigla je i službena potvrda od Europske rukometne federacije da nema prepreka da Borzaš i zaigra u dresu Srbije na službenim utakmicama, s obzirom na to da je igrao u mlađim selekcijama Mađarske.

'Nema slabih na Euru'

"Koncentrirani smo na Ukrajinu, mislim da više nema slabih reprezentacija. Svaka reprezentacija može pobijediti bilo koga. Bit će jako teško protiv Ukrajine, a Hrvatsku i Francusku ne treba ni komentirati. Istina je da su i oni pomladili reprezentaciju kao i mi, ali mislim da su i dalje favoriti za medalju", rekao je Borzaš za Balkan Handball.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska se nalazi u skupini C, gdje će igrati protiv Francuske, Srbije i Ukrajine. Hrvatska Euro otvara dvobojem protiv Francuske 13. siječnja, dva dana kasnije igra protiv Srbije, a 17. siječnja na rasporedu je posljednja utakmica prvog kruga Eura protiv Ukrajine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo