REAKCIJE IGRAČA / Kauboji stali pred kameru i pojasnili razloge poraza. Mandića pitali za plavi karton: 'Gledajte, bilo je tu nekih tenzija...'

Image

Utakmicu su prokomentirali Čupić, Martinović i ostali

13.1.2022.
22:15
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija 22-27 (11-13) porazom od Francuske započela je svoj nastup u skupini C na Europskom prvenstvu u Szegedu.

Image
HRVATSKA HRABRO PALA OD FRANCUSKE /

Mandić dobio plavi karton, hrvatski klinci oduševili do isključenja; Srbiju moramo dobiti za drugi krug

Image
HRVATSKA HRABRO PALA OD FRANCUSKE /

Mandić dobio plavi karton, hrvatski klinci oduševili do isključenja; Srbiju moramo dobiti za drugi krug

Ivan Čupić sa šest i Tin Lučin s četiri gola predvodili su Hrvatsku, dok su Hugo Descat sa sedam i Dika Mem sa šest golova bili najefikasniji kod Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je i bez Duvnjaka, Cindrića i Marića pružila dobar otpor favoriziranoj Francuskoj iako je loše započela dvoboj. Nakon susreta Kauboji su stali pred kameru RTL-a. David Mandić osvrnuo se na plavi karton. Osim njega utakmicu su prokomentirali Marin Šipić, Ivan Martinović, Ivan Čupić i Ivan Pešić.

O plavom kartonu

"Pa da, gledajte bilo je tu nekih tenzija ali s moje strane nije bilo namjere. On je spustio težište, nije bilo namjere. Crveni karton sam dobio, a nažalost i plavi. Nije na meni da komentiram suđenje, ali s moje strane nije bilo namjere. Prvih 10 minuta smo ušli jako loše, ali kad je Srna ušao skupili smo 5-1 i nisu imali rješenje. Stvarno smo ih stisnuli i došli na dva razlike, ali su nas uništili tranzicijom u prvih 10 minuta drugog poluvremena i tu je utakmica otišla u njihovom smjeru", kazao je Mandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo loše krenuli, prelagano smo ih puštali, imali previše respekta. Mi smo se vratili kako treba i došli na dva razlike. Loše smo ušli. Stizali smo i došli smo blizu. Francuzi su ovo odradili na iskustvo a i Gerard je imao odličnu utakmicu, ali nama se nije ni jedna utakmica odbila.
Svaka čast ekipi na borbi, vukli smo i stizali", dodao je Martinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stavili smo pred sebe jasan cilj da igramo bez respekta. Znamo što su i tko su Francuzi. Koliko god smo se trudili Francuzi su nam stalno bježali na otvaranjima. Nismo mogli uhvatiti koliko se god trudili. Ovo je samo jedna od tri utakmice u grupi. Na suđenje nemam komentar", dodao je Čupić.

"Prvih petnaest minuta utakmice odlučilo. Vidjelo se da želimo ali Francuzi su bili bolji. Cijelu smo ih utakmicu lovili. Odlično smo odradili, ali trema nas je malo sputala na početku. Možemo biti zadovoljni jer smo igrali protiv ekipe koja napada prvo mjesto. Gledajte mi ne smijemo komentirati suđenje. Mandiću nije bila namjera da se to dogodi, ali eto. Ja uvik branim igru 7 na 6, kod nas se zna u milimetar i dobro nas je služila", kazao je Šipić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu reći da imao dosta igrača koji prvi put nastupaju. Dobro su se borili, ali trebalo nam je 15 minuta da vidimo da možemo igrati s njima, ali dali smo sve od sebe. Imamo stvarno talentirane dečke. Trenutno smo u takvom stanju da nas samo talent i borba mogu držati", naglasio je Pešić.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo