kvalifikacije za EURO / Puno ozbiljnija Hrvatska čeka Srbiju u Zadru, Mandić poručio: 'Oni tu nemaju što tražiti'

Pobjeda ne vrijedi samo dva boda, već osiguran plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine

14.4.2019.
19:30
VOYO logo

Rukometna groznica zahvatila je Zadar. A što Zadar očekuje od rukometaša? Odgovor nije bilo teško pogoditi.

Nakon dramatičnog remija u Beogradu koji je došao poput hladnog tuša, stožer i igrači prionuli su poslu. U Zadru se posebno uvježbavala obrana na kojoj bi se trebala graditi pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Analizirali smo ih pojedinačno, individualno svaog igrača i njihove kvalitete kao i cijelu njihovu ekipu ponajviše u napadu i spremali smo obranu. Dakle kako da ih zaustavimo, a onda nakon toga dolaze i laki golovi, ako se odigra kvalitetno obrana onda dolaze golovi iz polukontre i kontre tako da mislim da ne bi trebalo biti problema", rekao je Halil Jaganjac.

Mobilizacija je tako u reprezentaciji, bit će je i na tribinama, ali i među legendama Hrvatske. Ivano Balić još je preciznije upozorio na segment igre koji jednostavno mora biti bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da trebamo igrati puno bolje obranu. Tamo smo imali velikih problema gdje smo napravili tri normalna faula i ako podignemo to na viši nivo mislim da nećemo poslije imati nikakvih problema. Bit će i više laganih golova iz tranzicije kao što smo igrali prvih 10-ak minuta tamo i to bi trebalo biti dovoljno za pobjedu", rekao je Balić.

Koja ne vrijedi samo dva boda, već osiguran plasman na Europsko prvenstvo 2020. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo među pet ekipa na svijetu, oni nemaju tu što tražiti. Igrači stvarno jedva čekaju da počne ta utakmica i da im dokažemo tko je Hrvatska", rekao je David Mandić.

Jer u Beogradu nije bilo dobro. Popravni ispit, pred domaćom publikom u Zadru, Hrvatska mora uvjerljivo položiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo