PRVI PROBLEMI ZA ČERVARA I DRUŠTVO: / Nakon dva dana priprema Hrvatska ostala bez jednog od vratara

Image
Foto: AFP

Hrvatska rukometna reprezentacija priprema se u Ivanić-Gradu pod stručnim vodstvom izbornika Line Červara i njegovih suradnika.

20.12.2017.
11:37
AFP
VOYO logo

Nakon dva dana napornih treninga, zbog problema s koljenom, pripreme je hrvatske repreeztnacije za Euro u Hrvatskoj napustio Filip Ivić. Vratar poljskog Kielcea tek se vratio na teren poslije operacije meniskusa desnog koljena, priopćio je HRS.

Zahvalio se Červaru

''Veliko je opterećenje i nažalost koljeno nije spremno na takve napore. Što se tiče rukometnih treninga, ušao sam prebrzo u ritam i normalno da je koljeno reagiralo. Nije ništa strašno, ali po nekim liječničkim iskazima najbolje je mirovati četiri do pet dana te nakon toga nastaviti s vježbama jačanja da se ponovno ojača taj mišić i da se povuče voda iz koljena. Bit ću spreman i nakon toga doći ako će izbornik Lino Červar željeti da se vratim. Zahvaljujem se na pozivu u reprezentaciju, a momcima dalje želim svu sreću'', rekao je Ivić prije nego što je napustio prvu fazu priprema reprezentacije za Europsko prvenstvo 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fizioterapeut reprezentacije Damir Kajba pojasnio je situaciju s Ivićem: ''Za Filipa Ivića treba prvenstvo naglasiti da se ne radi o povredi već o reakciji na intenzivne treninge koji se odvijaju na pripremama. Njegova postoperativna rehabilitacija je prošla u redu, ali odmah pri dolasku u Poljsku stao je na gol i branio te je to dovelo do reakcije koja ga onemogućava u obavljanju treninga u ovoj pripremnoj fazi. Nadamo se da će kroz određen period doći do resorpcije u koljenu i da će se moći priključiti reprezentaciji ako će to biti potrebno.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Ivića na priprema za Europsko prven tvo pozvani su Mirko Alilović, Ivan Stevanović i Ivan Pešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo