Play ponuda

PRIPREME ZA EURO: / Rukometašima još jača konkurencija!

Image
27.12.2015.
14:50
Play ponuda

Obranović može popunjavati poziciju lijevog i srednjeg vanjskog igrača, a našao se na širem popisu od 28 kandidata za nastup na Europskom prvenstvu. Izbornik Babić odlučio ga je priključiti pripremama nakon što je se ispostavilo da Marko Mamić zbog problema s koljenom ne može trenirati punim intenzitetom.

Reprezentaciji je naknadno priključen i Šime Ivić koji je prvi dio sezone proveo u Celju, a nastavit će u francuskom Nantesu, zbog potrebe za popunjavanjem na deficitarnoj poziciji desnog vanjskog, dok se kapetan reprezentacije Marko Kopljar nalazi u posebnom programu treninga zbog ozljede koljena.

Protiv Vujovića

Prvi dio priprema hrvatske reprezentacije u Ivanić Gradu trajat će do 30. prosinca, a od 1. siječnja na istom mjestu slijedi novo okupljanje i početak drugog, završnog dijela priprema, kad bi se dolaskom Domagoja Duvnjaka, Jakova Gojuna i Marina Marića reprezentacija trebala okupiti u kompletnom sastavu.

Hrvatska će uoči odlaska na Europsko prvenstvo u Ivanić Gradu (8. siječnja) i Kopru (9. siječnja) odigrati dvije pripremne utakmice protiv Slovenije, koju kao izbornik vodi trener PPD Zagreba Veselin Vujović. Prethodno će Babićevi izabranici u Ivanić Gradu međusobno odmjeriti snage 4. i 5. siječnja u dvije test-utakmice, kad će igračima sa šireg popisa zadatak biti što vjernije imitirati igru kojom će se Hrvatskoj suprotstaviti Norveška i Island, uz Bjelorusiju, suparnici našim rukometašima u prvoj fazi natjecanja na EP-u u Poljskoj.

Play ponuda
Play ponuda