PREKRASNA GESTA LAVOVA: / Evo što se dogodi kada zvijezde Zagreba neočekivano pokucaju na vrata fanovima

Image
Foto: Screenshot

Zvijezde hrvatskog rukometnog prvaka obradovale su najvjernije navijače.

20.12.2017.
13:17
Screenshot
VOYO logo

Rukometaši PPD Zagreba odlučili su razveseliti vjerne navijače uoči božićnih i novogodišnjih blagdana. Igor Vori, Zlatko Horvat i drugi njihovi suigrači posjetili su svoje fanove u njihovim domovima gdje su im pomogli ukrasiti božićno drvce i stvoriti blagdansku atmosferu. Također, na poklon su im donijeli i dresove.

Pozitivni dojmovi

"Prekrasna blagdanska gesta Lavova: iznenadili smo naše navijače i u njihovim smo im domovima pripremili božićnu atmosferu koju će pamtiti cijeli život! Dijeli video i označi prijatelje koji ga morajo vidjet. Sretan Božić i uspješnu novu godinu želi vam RK PPD Zagreb!", objavljeno je na Facebook stranici hrvatskog prvaka uz prigodni video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dojmovi sa snimanja božićnog videa su vrlo pozitivni. Bilo je jako lijepo vidjeti iznenađena lica naših navijača, a osmjehe koje smo izazvali svojim dolaskom ne mogu se platiti nijednim novcem. Bilo je to jedno ugodno druženje. Nadam se da ćemo tako nešto ponoviti i u budućnosti", istaknuo je Mario Vuglač, jedan od petnaestorice igrača koji nastupaju u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo