KVIZ POWERED BY TELEMACH / Koliko vi znate o našim dečkima iz rukometne reprezentacije? Samo će najbolji imati 8/8

Image
Foto: RTL

Ponosni sponzor ove godine uključio je i gledatelje u Telemach potez dana. Nakon svake utakmice na našem portalu glasajte u anketi i odaberite Telemach potez dana!

18.1.2024.
11:38
RTL

Pobjedom protiv Španjolske 39:29 Hrvatska rukometna reprezentacija sjajno je otvorila Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Ipak, protiv vrlo neugodne Austrije, naši su dečki uspjeli uzeti samo bod.

Utakmica je završila 28:28 iako smo na poluvremenu imali dva gola prednosti. U trećoj utakmici prvog kruga rukometaši su pobijedili autsajdera Rumunjsku, ali u drugi krug prenijeli samo jedan bod. U četvrtak smo pak s dva boda razlike izgubili od Francuske. A dok čekamo novu utakmicu, pripremili smo vam Telemach rukometni kviz o Hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji.

A ponosni sponzor ove godine uključio je i gledatelje u Telemach potez dana. Nakon svake utakmice na našem portalu glasajte u anketi i odaberite Telemach potez dana.

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godinu pretplate na EON TV.

Svi oni koji žele iskoristiti mjesec dana besplatnog gledanja sadržaja na platformi EON TV, to mogu učiniti OVDJE.

Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom i Telemach Hrvatska!

TOMA
Gledaj odmah bez reklama