POTPUNI KAOS U SRPSKOJ REPREZENTACIJI: / Izbornik podnio izvještaj s Eura u Hrvatskoj i teško optužio igrače

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Cvetković je naveo da je dio igrača tulumario po zagrebačkim kafićima.

21.2.2018.
13:54
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik srpske rukometne reprezentacije Jovica Cvetković podnio je izvještaj s Europskog prvenstva tamošnjem Savezu. U njemu je otkrio sve disciplinske prekršaje svojih igrača za vrijeme boravka u Hrvatskoj.

Kako piše Srpski telegraf, koji je imao uvid u Cvetkovićev izvještaj, na udaru su se našli Petar Nenadić, Darko Đukić, Dobrivoje Marković i Nemanja Zelenović. Cvetković je naveo da su se oni zabavljali po zagrebačkim kafićima dok su neki od njih navodno rezervirali povratnu kartu i prije kraja treće utakmice prve faze natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neugodna iznenađenja

"Neugodnim iznenađenjima nije bilo kraja. Prije odlučujuće utakmice s Islandom Petar Nenadić rekao je u intervjuu za dansku televiziju da više neće igrati za reprezentaciju. Istodobno sam doznao da su sedmorica igrača rezervirala povratne karte za Beograd nakon prve faze natjecanja", piše u Cvetkovićevu izvještaju. Istaknuo je i da ga je potpredsjednik Saveza Dragan Škrbić provocirao pred stručnim stožerom, ali i da mu se poslije ispričao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki od igrača, poput Darka Đukića, ostali su šokirani izvještajem.

"Ništa od toga nije istina. Ja nisam izašao niti jednu večer. To može potvrditi i moj cimer Nemanja Ilić, kao i Petar Nenadić, s kojim sam svaku večer bio u sobi. Ni on nije izlazio. Pokazuje prstom u nas, a mi smo bili najbolji strijelci u kvalifikacijama i odveli Srbiju na Europsko prvenstvo. Neka izbornik pokaže tu potvrdu od hrvatske policija da su nas čuvali, ali siguran sam da je nema", istaknuo je Đukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija je na Euru u Hrvatskoj pobijedila samo Island u grupnoj fazi što im je bilo dovoljno za prolazak u drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo